Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Nostalgikväll en familjefest, torsdag 30 maj 2024 vid Götene Äldrecenter

Boka redan nu in torsdagen den 30 maj för då är det dax för årets Nostalgikväll, evenemanget sker mallan klockan 18.00-20.00. En kväll för hela familjen, en träff för entusiaosfordon vid Götene Äldrecenter. Nostalgikvällen en aktivitet i samverkan mellan Götene Motorklubb, Götene kommun Fritid Senior, Studieförbundet Vuxenskolan och Götene Äldrecenter med stöd av Folkhälsorådet.

Volvo PV 544, årsmodell 1964Förstora bilden

Volvo PV 544, årsmodell 1964

Fordonsutställning

Nostalgikvällen bjuder in entusiastfordon till träff, det brukar komma en härlig blandning av fordon, som bilar, traktorer, A-traktorer, motorcyklar, mopeder, cyklar, husvagnar mm. Inga regler om fordonets ålder eller liknande, alla fordon hälsas välkomna att visas upp på utställningen som är kostnadsfri.

Familjefest

Kvällen erbjuder många olika aktiviteter både för vuxna och barn runt Äldrecenter. Lotterier, fika och grillat finns att köpa på området.

Sällskap och rullstolschaufför

Kommunens Frivilligverksamhet är med och genomför denna kväll, flertalet volontärer finns på plats och sällskapar de äldre som vill gå ut på denna aktivitet. Många rullstolschaufförer behövs vid denna aktivitet. Är du intresserad att bli volontär, kontakta kommunens Frivilligsamordnare.

Programpunkter

Programpunkterna för årets event är i nuläget inte klart men vi komer bjuda på livemusik och barnaktivitet. Håll utkik på media, annons och affisch framöver!

Alla välkomna

Alla hälsas varmt välkomna med eller utan fordon till Nostalgikvällen!

Arrangemang i samverkan

Nostalgikvällen en aktivitet i samverkan mellan Götene Motorklubb, Götene kommun Fritid Senior, Studieförbundet Vuxenskolan och Götene Äldrecenter med stöd av Folkhälsorådet.

Kontakt:

Barbro Hallberg, Frivilligsamordnare Fritid Senior

Telefon: 0511-38 62 36
E-post: barbro.hallberg@gotene.se

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!