Lyssna

Publicerad klockan .

Mötesplats Kinnekulle bjuder in till Höstrundan Kinnekulle 10-11 september där nästan nästan 50 aktörer öppnar upp för att ta emot besökare.

Konstnärer öppnar sina ateljéer

I en studio på Kinnekulle skapar till exempel akrylmålande Karin Hertz magi med konst som talar för sig själv. På Stampen, Kvarnen i Gössäter visas konst i ”Nu Galleri”. Kinnekulles Tuftakademi öppnar sina dörrar och det visas hur det går till att tufta. Fotokonstnären Freddasphoto visar upp sina tavlor. På Höstrundan Kinnekulle är det också sista möjligheten att se årets skulpturer i Skulpturpark Ouroboros hos Smedja Therese.

Trädgårdsinspiration och mat

På Handens hus kan man hitta massor av antikt, vävt och trädgårdsinspiration. För den som gillar mat så är det trädgårdsmarknad med nyskördade läckerheter i Husaby under lördagen med flera lokala matproducenter. Hos Bryggeriet i Götene hittar man många goda ostar och på Hermoängens lantrasgård håller gårdsbutiken öppen. På Kollängens tingshus kan man se fotografier, akvareller och konstsmide och lyssna till flera intressanta föreläsare.

Något för hela familjen

Det finns något för hela familjen. Hos Yogakatten kan man testa käpphästhoppning och titta på kaninhoppning. Yogakatten gör också tröskeln låg till yogans underbara värld, alla som vill kan testa yoga på Yogakatten. Husaby kyrka är ett av Sveriges mäktigaste torn - missa inte att ta tillfället i akt att klättra upp i tornet i samband med tornvisningen och gå en historieguidning samt visning av biskopsringen och Olof Skötkonungs mynt.

Sprakande eldshow på kvällen

Xoore studios bjuder på en sprakande eldshow på lördags- och söndagskvällen klockan 18.00 och klockan 18:30 i Biskopsborgen i Husaby.

Hela programmet hittar du på Mötesplats Kinnekulles hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Maria Henriksson, ordförande Mötesplats Kinnekulle:

Telefon: 0767 - 74 40 45

E-post: maria.henriksson.mh@gmail.com


Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!