Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Lill-Nisses magiska luva - 18 december

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Söndagen den 18 december uppträder Celia Linde med föreställningen Lill-Nisses magiska luva i bygdegården i Lundsbrunn. En medryckande musikalisk föreställning på spaning efter julen!

Följ med Lill-Nisse ut i den mörka vinternatten på jakt efter sin försvunna magiska luva. Utan den blir det ingen jul och utan jul blir det inga julklappar.

Celia Lindes föreställning ”Lill-Nisses magiska resa” har fått stor uppmärksamhet runt om i Sverige. Hennes föreställningar innehåller en stor portion humor och ett vackert berättande, denna gång främst för barn mellan 3-6 år.

Celia är inte bara en gitarrist av världsklass hon har även skrivit ett flertal musikdramatiska verk för barn. I Lill-Nisses magiska luva spelar gitarren en stor roll, men här finns även handdockor och berättelsen utspelar sig i en liten men mycket stämningsfylld scenografi.

Tid och plats

Söndagen den 18 december, klockan 11.00 samt klockan 13.00, i Lundsbrunns bygdegård.

Biljetter

Fri entré, men begränsat antal platser. Biljetter kan därför hämtas på medborgarkontoret, hos Studieförbundet Vuxenskolan eller genom Mikael Lundgren från Lundsbrunns samhällsförening (e-post: mikael.lundgren@gotene.se).

Arrangörer

Lundsbrunns Samhällsförening, Studieförbundet Vuxenskolan och Götene kommun.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!