Gammal nyhet

Den här nyheten publicerades 07 december 2016 och är kanske inte aktuell längre.

Lill-Nisses magiska luva - 18 december

Publicerad: 07 december 2016 klockan 15.10

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Söndagen den 18 december uppträder Celia Linde med föreställningen Lill-Nisses magiska luva i bygdegården i Lundsbrunn. En medryckande musikalisk föreställning på spaning efter julen!

Följ med Lill-Nisse ut i den mörka vinternatten på jakt efter sin försvunna magiska luva. Utan den blir det ingen jul och utan jul blir det inga julklappar.

Celia Lindes föreställning ”Lill-Nisses magiska resa” har fått stor uppmärksamhet runt om i Sverige. Hennes föreställningar innehåller en stor portion humor och ett vackert berättande, denna gång främst för barn mellan 3-6 år.

Celia är inte bara en gitarrist av världsklass hon har även skrivit ett flertal musikdramatiska verk för barn. I Lill-Nisses magiska luva spelar gitarren en stor roll, men här finns även handdockor och berättelsen utspelar sig i en liten men mycket stämningsfylld scenografi.

Tid och plats

Söndagen den 18 december, klockan 11.00 samt klockan 13.00, i Lundsbrunns bygdegård.

Biljetter

Fri entré, men begränsat antal platser. Biljetter kan därför hämtas på medborgarkontoret, hos Studieförbundet Vuxenskolan eller genom Mikael Lundgren från Lundsbrunns samhällsförening (e-post: mikael.lundgren@gotene.se).

Arrangörer

Lundsbrunns Samhällsförening, Studieförbundet Vuxenskolan och Götene kommun.

Sidansvarig: Adrian Braekke, senast ändrad 07 december 2016