Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Kapten Röd, konsert i Folkets Park - 29 augusti (Sänkt pris!)

Publicerad: 17 augusti 2012
En blond kille i svart jeansjacka och svart hatt gör en gest med händerna mot kameran.Förstora bilden

Kapten Röd. Klicka på bilden för att förstora.

Kapten Röd är Sveriges färgstarkaste anförare i dancehall- och reggaevärlden. Hans efterlängtade konserter formar sig gärna till svettiga kärleksyttringar, där musik och texter får publiken - alltifrån tonåringar till deras föräldrar - att dansa och tänka på samma gång.

Det har hänt mycket i svenskt musikliv de senaste åren. En rolig utveckling är att vi fått artister som raserar de åldersbarriärer som annars hindrar unga och inte lika unga att gilla samma saker. Några artister, som till exempel Veronica Maggio, Timbuktu, Melissa Horn och Robyn, har särskilda kvalitéer som ger respekt i många läger.

Ett sådant fenomen är Kapten Röd, Sveriges färgstarkaste anförare i dancehall- och reggaevärlden. Hans efterlängtade konserter formar sig gärna till svettiga kärleksyttringar, där musik och texter får publiken — alltifrån tonåringar till deras föräldrar — att dansa och tänka på samma gång.

Debutalbumet kröntes nyss till "00-talets svenska reggaeskiva" och uppföljaren Fläcken som aldrig går bort blev en av höstens och vinterns stora succéer på Digilistan. Med de tunga P3 Guld-vinsterna Guldmicken och Årets artist i ryggen laddar Kapten Röd nu för turné.

Onsdag 29 augusti, klockan 20.00
Parken Götene
Insläpp från klockan 19.00

Entré vuxen 100 kronor, ungdom 12-20 år 80 kronor, barn under 12 år 20 kronor.

En kille med vit skjorta, röda hängslen och gubbkeps mot vit bakgrund.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!