Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Götene Seniordag 2023 "går av stapeln" onsdag 13 september i Parken Götene, boka in datumet redan nu!

Götene Seniordag en heldag med fokus på dig senior! Mässa, mingel, information, lunch, fika, underhållning, lotteri och mycket mera. Temat i år är "after work" information som passar för ett aktivt liv efter jobbet. Dagen avslutas med dans till levande musik. Alla intresserade hälsas välkomna.

Mässa

En härlig blandning av utställare hälsas välkomna att sprida sin information, bland annat Kommunens verksamheter, externa företag, butiker, organisationer, föreningar, studieförbund med flera som önskar nå målgruppen senior.

Mingel

En mycket viktig ingrediens för en lyckad Seniordag kan arbetsgruppen konstatera. Många besökare önskar just detta att träffas och umgås denna dag.

Lunch och fika

Även detta år kommer dagens lunch att serveras i tält på innergården samt Caféverksamheten håller öppen för fikasugna gäster.

Lotterier

Dagen kommer erbjuda både lotterier att köpa men också ett fint närvarolotteri med en gratis lott till varje gäst.

Dans

Seniordagen avslutas med dans till levande musik, vilka som spelar släpper vi inte i nuläget men vi kan utlova dansvänlig musikglädje.

Hälsofrämjande

Seniordagen är ett hälsofrämjande och förebyggande arbete som utvecklats, en tradition i denna form sedan år 2006. Dagen sker i samverkan mellan PRO, SPF, Studieförbunden ABF och Vuxenskolan, Folkhälsorådet, Götene Kommun. Dagens sker med stöd från Kultur och Fritid, Götene Kommun.

Kontakt

Barbro Hallberg
Telefon: 0511-38 62 36
E-post: barbro.hallberg@gotene.se

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!