Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Elvira Vänerfors. Konsert på Kinnekullegården - 9 november

Publicerad: 1 november 2012
Elvira Vänerfors. Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Elvira Vänerfors. Klicka på bilden för att förstora.

Elvira Vänerfors, sångerska och pianist från Lidköping, som skriver och spelar egna låtar i en stil som kan beskrivas som jazzinspirerad softsoul. Hon framför sin musik själfullt, vackert och med stor scennärvaro och med en röst som för tankarna till Melody Gardot och Adele.
Elvira Vänerfors är sångerska och pianist från Lidköping. Hon började spela piano som sjuåring, har alltid älskat musik och speciellt att sjunga. Elvira valde att läsa på Music and Production i Skara, där fastnade hon verkligen för musiken, och insåg att det var det hon ville hålla på med.

Hon läste Singer/Songwriter som inriktning och fastnade då även för låtskrivandet. Efter gymnasiet fick Elvira jobb som Showartist för 2entertain och Fritidsresor, och arbetade då sju månader på Gran Canaria med att sjunga, dansa och spela teater. Det arbetet gav henne stor scenvana och fick henne att inse ännu mer att det hon vill göra är att stå på scen och då allra helst framföra sin egna musik.

Efter hemkomsten från Gran Canaria har hon satsat mer på sin egen musik. Elivra var med i tävlingen Svensktoppen Nästa i våras, med en finalplats i Skaraborg. I somras var hon förband åt Rigmor Gustavsson i Stadsträdgården. Elvira vann även NLT:s tävling inför Göta Kanal-rocken, och fick då vara förband åt bland andra Nanne Grönwall och Brolle. 

Elvira Vänerfors musik är ganska svår att sätta genre på, men skulle säga att det är en blandning mellan soul, jazz och pop, och oftast ganska soft. Musikaliska influenser hämtas från främst Joni Mitchell, Adele och Melody Gardot. Konsertkvällen har hon med Björn Millton som kompar på bas.

Fredag 9 november klockan 20.00
Kinnekullegården.
Entré 80 kronor.
 
Restaurangen har öppet från klockan 18.00, boka gärna bord, telefon: 0510-54 40 40. 

Medarrangör Studiefrämjandet.

Köp biljett


Köp din biljett direkt online (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förköp på Medborgarkontoret, telefon: 0511-38 60 01.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!