Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Baker & Johansson, konsert i Lundsbrunn - 28 november

Publicerad: 20 november 2012
Baker & Johansson. Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Baker & Johansson. Klicka på bilden för att förstora.

Jerker Johansson och Neil Baker bjuder på showig musik blandat med melodiska pärlor från alla tider. Dragspel, marimba och vibrafon men även underskattade instrument som skrivmaskin och sandpapper!
Baker & Johansson är namnet på en alldeles nystartad duo med dragspel och slagverk som spelar showig musik blandat med melodiska pärlor från alla tider. Man kommer bjuda på ett varierat program med bland annat Utskärgård, Wiggen, Så skimrande var aldrig havet, Säkkijärven Polka och La Paloma. Dessutom roliga solostycken av Leroy Anderson såsom The Typewriter och The Syncopated Clock.

Neil Baker spelar dragspel och har tillsammans med GöteborgsMusiken spelat in stycken som Afton på Solvik och Månsken över Ångermanälven. Neil är född i Wales, kom till Sverige för 30 år sedan och är numera professionell tubaist och dragspelare i Göteborg. Neil har komponerat mycket musik och endel av detta kommer duon att spela.

Jerker Johansson spelar xylofon, marimba och vibrafon med även så underskattade instrument som skrivmaskin och sandpapper. Jerker är född och uppvuxen i Axvall, fick sin första musikutbildning i Skara och var under 12 års tid dirigent för GöteborgsMusiken. Med denna blåsorkester spelade han in de tre skivorna Svenska Sommarfavoriter.

Onsdag 28 november klockan 19.00
Lundsbrunns bygdegård (Lokalen är ändrad från Brunnskyrkan)
 
Entré 100 kronor.
 
Medarrangör: Studiefrämjandet.

Köp biljett


Köp din biljett direkt online (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 
Förköp på Medborgarkontoret, telefon: 0511-38 60 01.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!