Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

"After work" dagens tema Götene Seniordag 13 september 2023

Seniordagens tema 2023 är "After work" med fokus på ett aktivt liv efter arbetslivet. Parken Götene är arenan onsdagen den 13 september. Götene Seniordagen bjuder i år in till en heldag mellan klockan 10.00-20.00. Mässa, musik, kåseri och mycket mera mellan klockan 10.00-16.00 därefter möbleras det om och "Kent & Henke" spelar upp till dans mellan klockan 17.00-20.00. Sils IF ansvarar för parkeringen till en avgift på 20 kronor per fordon vilken tillfaller föreningen. Alla hälsas välkomna till denna "After work"! Fri entré hela dagen!

Staty av två personer som dansar i Folkets Park, Götene.Förstora bilden

Konstverk i Parken Götene.

Mässa

Ett femtiotal utställare finns på plats, ett blandat utbud av verksamheter, företag, föreningar samt Kommunen informerar om vilka möjligheter som finns för seniorer.

Musikunderhållning

"Autumn leaves" en jazzig konsert med klarinettist Dan Larsson bjuds klockan 11.15.

Kåseri

Yvonne Eriksen bjuder på ett kåseri "Livet är för kort för att ha tråkigt", programpunkt klockan 14.15.

Blomsterlotteri

Alla besökare får en gratis lott i entrén till dagens blomsterlotteri med vinster från Mästers, dragningarna sker från scenen vid fyra tillfällen under dagen, vinsten hämtas direkt.

Gemenskap och mingel

Under dagen finns gott om tid till gemenskap och mingel, lotterier och utställningar att ta del av och "prova på".

Fika och Lunch

Cafeterian håller öppet hela dagen av Centrum Cafét. Mellan klockan 10.00-20.00 finns fika att köpa, efter 16.30 kan man också köpa korv med bröd.

Dagens lunch finns att köpa i ett tält på innergården mellan klockan 11.00-14.00 för maten ansvarar Köttex.

Dans

Seniordagen avslutas med dans till levande musik, det är "Kent & Henke" som spelar upp till dans. Erfarna dansbandsmusiker med Kent Kindberg som startade Kindbergs orkester, Henrik Svensson som spelar med Lasse Stefanz. Som ni förstår är det duktiga musiker som står för kvällens underhållning. De som önskar bjuder upp till dans men lika välkomna är de som vill sitta och lyssna. Lokalen kommer möbleras trivsamt med bord för de som vill sitta och njuta till musiken.

Parkering vid Parken

För parkeringen ansvarar i år Sils IF, de lotsar fordonen under hela dagen, avgiften är 20 kronor per fordon vilken tillfaller föreningen.

Seniordag i samverkan

Dagen sker i samverkan mellan pensionärsföreningarna PRO och SPF inom Götene kommun, Studieförbunden ABF och Vuxenskolan, Folkhälsorådet, Götene kommun med stöd från Kultur och Fritid.

Seniordagen har fri entré. Alla hälsas välkomna!

Kontakt

Barbro Hallberg, frivilligsamordnare Kultur och Fritid
Telefon: 0511-38 62 36
E-post: barbro.hallberg@gotene.se

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!