Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Våga fråga - digital föreläsning med Suicide Zero

Allt för många, både unga och vuxna, funderar någon gång på självmord. Tillsammans med föreningen Suicide Zero välkomnar Folkhälsa och social hållbarhet Skaraborg och Skaraborgs kommunalförbund dig som är över 18 år att delta i valfri föreläsning om konsten att Våga fråga! Om vi blir tryggare i att våga fråga, kan vi räcka ut en hand, finnas där och kanske göra skillnad!

En man (vänster) och en kvinna (höger) som tittar på varandra med gröna pratbubblor mellan sig. Under pratbubblorna står text "Våga fråga, en föreläsning i hur du som medmänniska kan bidra till att rädda liv". Förstora bilden

Klicka för att förstora bilden.

Föreläsningen "Våga Fråga" vänder sig till personer som är över 18 år: anställda, privatpersoner, föreningar, politiker, med flera. Föreläsningen tar upp olika sätt att uppmärksamma psykisk ohälsa, hur du kan stötta någon i din närhet och hur vi tillsammans kan förebygga självmord. Föreläsningarna hålls av föreningen Suicide Zero.

Föreläsningarna är 1,5 timme långt och sker digitalt i "Zoom Meeting" konferenssamtal.

Kostnadsfri och utan anmälan

Föreläsningen är kostnadsfri och ingen anmälan krävs. Du behöver inte delta med bild eller ljud, bara lyssna om du så önskar.

Nedan finns de olika föreläsningstillfällena. Du väljer själv när du vill delta.

  • 23 november klockan 10.00-11.30
  • 25 november klockan 10.00-11.30
  • 1 december klockan 18.00-19.30
  • 7 december klockan 13.00-14.30

Föreläsningarna är arrangerade i videosamtalsprogrammet "Zoom Meeting". Du behöver installera programmet på din digitala enhet, så som dator eller mobil, för att delta. Du kan installera programmet på Zooms hemsida.

Du går sedan in via inbjudningslänken den dag som passar dig. Väntrummet kommer att öppnas en kvart innan föreläsningen. Insläpp sker några minuter innan utsatt tid. Efter föreläsningen ges tid för reflektioner och funderingar.

Arrangörer

Suicide Zero, Vårdsamverkan Skaraborg, Skaraborgs Kommunalförbund och Folkhälsa och social hållbarhet i Skaraborg.

Du hittar även information om föreläsningen på Skaraborg kommunalförbunds hemsida.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!