Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Utomhusunderhållning av
Eva och Roy vid Götene äldrecenter

Under tisdagen bjöd Eva Ekhagen och Roy Sällström på musikunderhållning vid Götene äldrecenter. Genom samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan och med stöd av Folkhälsorådet genomfördes denna musikunderhållning.

Roy (vänster och Eva (höger) håller i var sin gitarr.

Eva och Roy med var sin gitarr i trädgården vid Götene äldrecenter

Glada toner spreds över gårdarna vid äldrecenter när Eva och Roy bjöd på musikunderhållning under tisdagen den 29/6. De gick från den ena gården till den andra och besökte totalt sju uteplatser denna fina sommardag. Deras program var mycket uppskattat av publiken.

Musikalisk sommarblandning

Duon bjöd på en härlig blandning av kända melodier. Först ut var en musikblandning av låtarna sommaren soliga dagar, Nu grönskar det, Den blomstertid nu kommer följt av titlar som Ditt hjärtas stängda port, Den som glad är och Änglahund.

Texterna i fokus

Alla texter var på svenska, väl framförda och det framgick med tydlighet vad duon önskade att förmedla; värme, omtanke och glädje. Allt fint invävt med härligt gitarrackompanjemang.

Ge varandra tid och kanske en blomma i all enkelhet

Duon uppmanade alla om hur viktigt det är att ge varandra tid - tid för samtal, kanske över en kopp kaffe och att komma med en blomma i all enkelhet i vardagen. Sången Liljor framfördes på ett varmt och genuint vis med hopp om mer medmänsklighet i vardagen. Ni kan lyssna till ett smakprov här nedanför.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!