Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Underhållning utomhus vid Götene äldrecenter

På måndagens eftermiddag bjöd Studieförbundet Vuxenskolan på en underhållning vid äldrecenter för att pigga upp i dessa tider.

Solen lyste, vårvinden smekte våra kinder och Henrik Strömberg, sångare i Scotts orkester, sjöng och spelade för oss. Vi samlades ute i trädgården, en del lyssnade från fönstren. Vi njöt av sol, fin underhållning och samvaro men höll det fysiska avståndet. För många äldre känns det tryggt när en personal sitter bredvid och kan hålla handen därför kan det på bilden se ut som vi sitter tätt men då för att skapa trygghet.

Programmet Henrik bjöd på var ”blandade godingar” av bland annat Sven-Ingvars och olika dansband. Det var många kända låtar som "Leende guldbruna ögon" och "Jag vill vara din Margareta" med flera. Underhållningen och glädjen var stor, publiken applåderade friskt, en eftermiddag som piggade upp alla som fanns på plats.

Henrik Strömberg är nu ute på turné via Vuxenskolan med underhållning utomhus och vi har fått löfte på ett besök till i sommar, vilket vi redan nu ser fram emot.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!