Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Tipspromenad i Fornparken för folkhälsan - 9 maj

Publicerad: 2 maj 2011
Statens folkhälsoinstitut har fått regeringens uppdrag att än en gång samordna en uppmärksamhetsvecka kring matvanor och fysisk aktivitet. I Skaraborg görs en tävling mellan Skaraborgs kommuner som en del av uppmärksamhetsveckan. Det gäller det att få flest invånare i den egna kommunen att gå en tipspromenad. I Götene  kommun är promenaden 9 maj klockan 16.00-20.00, start Fornparken Götene.

Ett friskare Sverige


Statens folkhälsoinstitut har fått regeringens uppdrag att än en gång samordna en uppmärksamhetsvecka kring matvanor och fysisk aktivitet. Veckan går under namnet Ett friskare Sverige och är ett samverkansprojekt som syftar till att främja goda matvanor och fysisk aktivitet hos allmänheten. Veckan genomförs vecka 19, 9-15 maj, 2011.

Kommunkampen


I Skaraborg görs en tävling mellan Skaraborgs kommuner som en del av uppmärksamhetsveckan. Det gäller det att få flest invånare i den egna kommunen att gå en tipspromenad. I Götene kommun är promenaden 9 maj klockan 16.00-20.00, start Fornparken Götene.

Bakom tävlingen och tidningen "StegVis" som medföljer dagstidningarna vecka 18,  står Folktandvården Västra Götaland, VG primärvård, Skaraborgs sjukhus och Folkhälsoenheten Skaraborg.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!