Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Tack till alla som jobbat i sektor omsorg i sommar!

Vi vill framföra ett stort tack till alla ordinarie medarbetare och semestervikarier som gjort ett fantastiskt jobb i sommar!

Två händer som tillsammans formar ett hjärta.

Många av våra verksamheter inom sektor omsorg håller igång året om. Vi jobbar tillsammans för att skapa en bra sommar för de personer vi ger hjälp och stöd. För att vår ordinarie personal ska kunna ha semester tar vi in sommarvikarier och utan er skulle vår verksamhet inte klara sig, stort tack för att ni har valt att arbeta hos oss i Götene kommun!

Ni har hjälpt oss med sommarens största utmaning

I sommar har det varit svårt att lösa bemanningen, i Götene kommun precis som i många andra kommuner. Vi vet att verksamheten inte skulle klarat sig utan er i den ordinarie personalstyrkan som generöst delar med er av kunskap, är flexibla och ger allt. Tack! Vi arbetar redan nu på att förbereda inför sommaren 2023 för att kunna bli ännu bättre i vårt arbete med att rekrytera och introducera sommarvikarier.

Ni har hållit god kvalitet på omvårdnad och service trots pandemins utmaningar

Ni semestervikarier och ordinarie personal har under sommaren gjort ett fantastiskt arbete. Våra verksamheter har kunnat hålla en god kvalitet på omvårdnad och service samtidigt som ni ytterligare en sommar har följt de rutiner, riktlinjer och rekommendationer som finns för att minska risken för smittspridning av Covid-19. Det har gjort att vi ligger på låga nivåer när det gäller smittade inom våra verksamheter, trots att det i samhället i stort har varit en uppgång under sommaren. Vi kan inte vara annat än imponerade och oerhört stolta över ert arbete.

Därför vill vi rikta ett stort tack till dig som har arbetat hos oss i sommar, din insats har varit otroligt viktig och betydelsefull!

Ledningen sektor omsorg

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!