Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Seniordagen 2016 en solskens dag!

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Seniordagen 2016

Det var fullsatt i stolsraderna vid samtliga tre uppträdanden på scenen. Närmare 600 besökare kom. Dagens program hade temat ”Tänk positivt” och det spreds värme och positivitet av både föreläsare och artister.

Under dagen fanns det gott om tid för mingel och rundvandring bland dagens utställare samt besök i cafeterian och lotteriförsäljningen, lotterna tog dock slut redan klockan två, vilket inte inträffat tidigare år.

Bilder från dagen finns längre ner på denna sida!

Fina blomsterarrangemang lottades ut

Från närvarolotteriet drogs vinster flertalet gånger under dagen och ett 20-tal blomsterarrangemang och buketter delades ut till lyckliga vinnare. Det var Viola från Mästers Blommor som fanns på plats under dagen och band buketter, ett mycket uppskattat inslag vid Seniordagen.

Eva Olsson, programledare Radio Skaraborg

Programmets första föreläsare var Ewa Olsson programledare från Radio Skaraborg som svarade på frågor från publiken och talade kring dagens ämne med humor.

Margareta Kraepelien Lundh, idrottslärare

Nästa programpunkt ansvarade Margareta Kraepelien Lundh, pensionerad idrottslärare för, hon berättade och visade praktiskt ”Vad jag själv kan göra för att må bättre” med en härlig energi och musik fick hon i gång hela publiken i rörelse.

Henrik Strömberg från Scotts underhöll

Avslutningsvis underhöll Henrik Strömberg från Scotts med dansbandsmusik, många fötter stampade takten och några danspar syntes också på dansgolvet.

Yvonne Eriksen, dagens konferenciär

Mitt i musikprogrammet kom konferencier Yvonne Eriksen in på scenen utklädd till solros och kåserade om ”vilket härligt liv blomman har” med att njuta av solen, men även att få ge olja, fågelfrö och frö till frallor. Yvonne har ett företag som heter Fantasiflödet och det fick vi ett fint smakprov av här, hon lotsade som konferencier genom dagens program på ett härligt och positivt sätt

60-tal utställare

Närmare 600 personer besökte årets Seniordag och runt 60 utställare med ett varierat utbud fanns på plats. Det var god kreativitet vid montararna både inomhus och utomhus, många företag och föreningar fanns på plats för att sprida sin information, likaså fanns kommunens olika verksamheter med för att nå ut till målgruppen Seniorer. Varje år kommer nya seniorer till Seniordagen och mässan vilket gör att informationen alltid är lika ny och aktuell.

Nöjd arbetsgrupp

Arbetsgruppen för Götene Seniordag känner sig mycket nöjd med årets Seniordag som genomfördes i Parken i ett härlig solsken. Både besökare och utställare har framfört ett varmt tack för en väl planerad och genomförd Seniordag.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!