Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Publikrekord igen för seniordagen

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Det var trångt på Seniordagen

Det blev publikrekord igen för Seniordagen. Närmare 750 besökare kom till Parken för att ta del av programmet med temat "Lyckans ost".

Tema "Lyckans ost"

Årets Seniordag genomfördes under torsdagen i Parken Götene med tema ”Lyckan Ost” vilket gick som en röd tråd genom dagens utbud, såväl genom artisteri som utställare.

Det var den 14:e Seniordagen som genomfördes i samarbete mellan SPF, PRO, Götene kommun, Folkhälsorådet, Studieförbunden ABF och Vuxenskolan.

Fullsatta stolsrader och mingel

Dagen var mycket välbesökt och vid samtliga underhållningar var det fullsatt i stolsraderna. Det fanns gott om tid för mingel och rundvandring bland dagens utställare samt besök i cafeteria och lunchservering.

Uppskattade lotterier

Lotterier är också ett uppskattat inslag under Seniordagen, många fina vinster av skilda slag som sponsrar fanns vid lotteriet.

Alla gäster får en gratis närvarolott i entrén och det var dragningar vid flera tillfällen under dagen, både ost och blommor lottades ut. Viola från Mästers fanns på plats under hela dagen och band vackra buketter och arrangemang, ett mycket uppskattat inslag, dessa blommor lottades ut. Vid dagens slut skänkte Mästers flera blommor till Äldreomsorgen, vilka fördelades ut på kommunens samtliga boenden och Träffpunkter,vilka mottogs med stor glädje.

Konferenscier Yvonne Eriksen

Konferencier under dagen var Yvonne Eriksen som vid ett tillfälle var utklädd till potatis och läste några dikter om den goda knölen.

Underhållning med Sivan ost, Jimmy Peterson & Misterbandet

Det var en mixad och uppskattad blandning av artister som gav en härlig och positiv anda till dagen, först ut på scenen var Sivan som kåserade om sitt liv med ost, därefter kom Jimmy Peterson som sjöng och spelade dragspel med sig hade han sonen Villiam som spelade saxofon, de bjöd på bland annat schlagern ”Lyckans ost” de fick med sig publiken i ett härligt jubel. Dagens sista underhållning stod Misterbandet för, som sjöng av en blandad repertoar de spelade bland annat ukulele, sjöng Acapella, de framförde både vackra texter och finurliga texter.

Underhållning utomhus

Utomhus gavs underhållning i form av uppvisning av internationell Seniordans av PRO och Götene Brukshundsklubb visade en kavalkad av olika hundraser.

Många kreativa utställare

Det var god kreativitet vid montarana både inomhus och utomhus, många företag och föreningar fanns på plats för att sprida sin information, likaså fanns kommunens olika verksamheter med för att nå ut till målgruppen Seniorer. Varje år kommer nya seniorer till Seniordagen och mässan vilket gör att informationen alltid är lika ny och aktuell.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!