Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Nostalgikvällen - en solig succé!

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.

Inger Sandell poserar vid sin fina bil

Den 5 juni var det åter dags för den populära Nostalgikvällen som har blivit en riktig folkfest. Årets Nostalgikväll slog rekord igen med över 150 fordon och 600 besökare.

I år var det femte gången som denna kväll arrangerades. Nostalgikvällen är ett folkhälsoprojekt som utvecklats i samverkan mellan Götene Motorklubb, Studieförbundet Vuxenskolan och Götene äldrecenter.

Fler foton från kvällen finns längre ner på sidan

Nostalgikvällen bara växer och växer

Entusiastfordon kommer från hela Skaraborg med omnejd och i år räknades att närmare 150 fordon fanns på plats och glänste i solskenet  vilket är rekord. Det var en brokig skara fordon som fanns på plats, troligen fanns något att beundra för alla. Publiksiffran var någonstans mellan 500-600 personer denna härliga kväll i juni.

För de boende på orten har det blivit en folkfest som man gärna besöker för att se på fordon och utställningar men också för att möta och besöka sina vänner och umgås

Volontärer hjälpte de boende på äldrecenter

Flertalet volontärer från Väntjänsten hjälpte till under kvällen så att alla på äldrecenter som ville komma ut hade möjligheten att ta del av denna Nostalgikväll.

Barnen fick godis och ballonger

Det fanns något för alla denna kväll, förutom fordon bjöds det på godis och ballonger till alla glada barn och bildvisning med nostalgiska bilder över Götene bygden bjöds intresserade. 

Hungriga besökare

Café Helena var väl fyllt både av besökare och gott fikabröd hela kvällen, likaså stod Motorklubben vid grillen där kön slingrade sig lång.Trots köer var stämningen på topp.

Paulsson & Djup underhöll med nostalgimusik

Ett nytt inslag för i år var livemusik utomhus av duon Paulsson & Djup som bjöd på härlig nostalgimusik. Detta uppträde lockade ny publik samt lockade publiken till dans.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!