Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

"Musik på bakgård" vid Götene äldrecenter

Denna vecka gästades Götene äldrecenter av Kent & Henke, två duktiga och erfarna dansbandsmusiker.

Kent och Henke underhåller de äldre på Götene äldrecenter med sång och musik. Förstora bilden

Kent och Henke utan för Götene äldrecenter (klicka för att förstora).

Kent Kindberg och Henrik Svensson har spelat ihop under många år i Kindbergsorkester men de senaste åren har Kent spelat i bandet N´joy och Henrik i Lasse Stefanz orkester.

Återförening

Denna vår kände de att det åter var dags att spela tillsammans och började repa låtar, så kom Coronapandemin emellan och det blev tomt på spelningar, då kontaktade Henrik aktivitetsansvarig på äldrecenter och erbjöd spelning.

God samverkan med Studieförbundet och Vuxenskolan

På äldrecenter blev man mycket glad, genom god samverkan sedan tidigare med Studieförbundet Vuxenskolan kunde stöd ges bland annat med medel från Svenska Postkodsstiftelsen.

Härlig blandning av dansbandsmusik

Kent & Henke har bjudit på en härlig blandning av dansbandsmusik och kända låtar från Elvis repertoar, medryckande musik och spelglädje. Att de båda musikerna känner varandra sedan tidigare kan man se på samspelet och lyhördheten dem emellan, härlig spelglädje som smittar av sig till alla som lyssnar.

Samlades i lummig trädgård och på innergård

De boende har samlats i lummig trädgård och på innergård, det har varit öppna fönster och balkonger för de som önskar stanna hemma och för den personal som arbetat inomhus. Efter två underhållningar på förmiddagen denna veckan önskas de hjärtlig välkomna åter med en förhoppning om en fin höst passande för fler utomhus underhållningar.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!