Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Lyckad Seniordag!

Seniordagen den 12 september blev mycket lyckad och besöktes av ca 800-850 personer. Gäster från Skaraborgs alla hörn kom till Götene för att besöka detta event, vilket  genomfördes för 15:e  gången.

Förstora bilden

Tema: "Låt livet blomma"

Solen lyste och livet blomstrade på många plan, en stor bukett med många olika artister, utställare och glada besökare fanns på plats. Det fanns drygt 75 olika utställare som ville dela med sig av sina budskap och erbjudanden. Se fler bilder längre ner på sidan

Mötesplats

Att mötas över en kopp kaffe, att träffa gamla vänner har också blivit en stor och viktig del av Seniordagen genom åren. I kaffeserveringen var det ”fullt hus” och många besökare åt dagens lunch vilken Köttex ansvarade för.

Modevisning, kåseri och blomsterlotteri

På scenen bjöds modevisning med kläder från Kyrkornas Second Hand, kläderna fanns sedan att köpa vilket var mycket uppskattat. Inger Widhja berättade med inlevelse kring dagens tema om hur människor levt och hon talade bland annat om vita skjortor innan tvättmaskinens tid. Ett fint blomsterlotteri kunde under dagen sprida lycka hos flera besökare, blommorna var skänkta av Mästers blommor.

Konferencier

Dagens konferencier var Thomas Landahl som antog sig rollen med ett leende under hela dagen.

Show med Bagartanterna

Seniordagen avslutades med show av Bagartanterna en härlig grupp från Skövde. De bjöd på sång och spex med kluriga texter och historier med stor igenkännande faktor om hur livet kan se ut.

Nöjda med dagen

Arbetsgruppen för Götene Seniordag känner sig mycket nöjd med årets event och har fått fin respons från både utställare, medverkande artister och besökare.

Arrangörer

Dagen sker i samverkan mellan PRO, SPF, Götene kommun och Studieförbunden ABF och Vuxenskolan.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!