Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Lyckad Seniordag!

En mycket lyckad Seniordag genomfördes under torsdagen i Parken Götene. Arbetsgruppen känner sig nöjd med att genomfört en efterlängtad och givande Seniordag med positiv respons från både besökare, utställare och funktionärer.

Art by Hugo, Hugo Ljungqvist vid sin monter på Seniordagen

Positiv och färgglad Seniordag

Årets Seniordag var färgglad med bland annat Art by Hugo som utställare, konstverk av Hugo Ljungkvist som fanns i en av montrarna på mässan.

Blomsterlotteri från Mästers

Vid flera tillfällen under dagen lottades via scenen blommor ut från Mästers Götene. Chansen att vinna fanns för samtliga deltagare via en gratis entrélott, uppskattat och färgsprakande.

Blandad mässa i färg och form

Variationen av utställare var stor, allt från matnyttig information till försäljning av blommor och rödbetor för att nämna några. Provsmakning av äpplekaka och andra godsaker var också uppskattat av besökarna.

Färgstark föreläsning och underhållning

Håkan Andersson drog "fullt hus" med sin färgstarka rubrik "Att åldras är inget för fegisar" vilket lockade till många skratt och en del eftertänksamhet. Dagen avslutades med ett sång och musikprogram i kärlekens tecken av Britt-Marie Strid och Gillis Hellberg. Gillis var dagens konferencier som lotsade publiken under dagen med humor och "glimten i ögat".

Seniordag i samverkan

Dagen sker i samverkan mellan PRO, SPF, Studieförbunden ABF och Vuxenskolan samt Götene Kommun. Syftet med dagen är att sprida information och positiv energi till besökarna och det känns som det lyckats väl.

ll

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!