Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Kenneth Holmström bjöd på "Gamla godingar" vid Götene äldrecenter

Kenneth bjöd på ett musikaliskt nostalgiprogram med klarinett, olika saxofoner, gitarr och sång i en härlig blandning.

Kenneth Holmström spelar saxofon

Utomhusunder-hållning i maj månad

Under maj månad har Kenneth gästat äldrecenter vid två tillfällen, nu senast måndag 31 maj. Kenneth har bjudit på "gamla godingar" han har spelat på sex olika utomhusarenor, det är altaner och innergårdar som gäller och det är mycket uppskattat. Det går också fint att lyssna från egna fönstret eller närliggande balkong.

"Gamla godingar" som bjöds

För att nämna några av de låtar som Kenneth bjöd på var Ett litet rött paket, Corina, corina, Amapola och Vid ekars djupa grönska. Den sist nämnda spelade Kenneth mjukt och fint på saxofon och minnen kring att få dans "tryckare" väcktes till liv.

Kenneths musikaliska liv

Kenneth berättade om sitt musikaliska liv med början redan som barn då han lärde sig spela klarinett genom Karlborgs musikkår, sedan vidare med dansbansmusiken i Driffters orkester och nu som senior spelar han vidare för nöjets skull, för att sprida musikglädje. Kenneth var noga med att framhålla att han nu för tiden bara spelar det han själv gillar.

Musikglädjen spreds över äldrecenter

Under solig himmel spreds musikglädjen runt äldrecenter, även förbipasserande på promenad och cykel hade möjligheten att stanna upp och lyssna. Underhållningen var just det, underhållande och Kenneth bjöd både på musik och sig själv på ett enkelt och naturligt sätt.

Underhållning i samverkan

Underhållningen genomfördes i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan och med stöd från Östra Hälso- och sjukvårdsnämnden Västra Götalandsregionen.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!