Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Antilangningskampanj lyfte föräldrar som viktiga förebilder

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora. Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora. Från vänster: Carina Larsson, Camilla Löfgren-Strand, Susanne Lövgren-Frost, Oscar Svantesson och Veronica Petterson.

Inför varje nyår genomförs en antilangningsaktivitet för att sprida information kring kampanjen Tänk om och att föräldrar är viktiga förebilder för tonåringar.

Den 6 december delades information ut kring den nationella kampanjen Tänk om, för att bland annat uppmärksamma tonårsföräldrar om att de är viktiga förebilder för de unga. Detta är speciellt viktigt nu när det närmar sig jul och nyår och många unga önskar att få tag i alkohol för jul- och nyårsfester. Kampanjen har fokus på att kunna motstå tonåringarnas argument och hur föräldrar och närstående kan motargumentera och föregå med gott exempel. Läs mer på www.tänkom.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Bjöd på alkoholfriglögg

Systembolaget bjöd på alkoholfri glögg utanför sina lokaler och på plats fanns kommunens fritidsledare Susanne Lövgren-Frost och Camilla Löfgren-Strand, kommunens alkohol-och drogrådgivare Carina Larsson, kommunpolis Oscar Svantesson och folkhälsorådets Tove Wold-Bremer som samtalade med kommuninvånare.

Susanne Lövgren-Frost säger ”Det är alltid mysigt att få bjuda på en kopp glögg och prata lite med Göteneborna.

Polis Oscar Svantesson nickar och instämmer. ”Det blir ofta bra samtal vid dessa tillfällen”.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!