Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Äldreboendet Fridebogården i Källby klart för inflyttning - 15 juli

Publicerad: 10 juli 2010
Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora.

Källbys nya äldreboende heter Fridebogården och är placerat på Sjökvarnsvägen. Äldreboendet, som har åtta lägenheter, är bemannat dygnet runt med omvårdnadspersonal som har till uppgift att ge en bra och individuell omvårdnad.
Alla lägenheter på Fridebogården har mycket god standard med pentrydel och väl tilltagna hygienutrymmen. I boendet finns stora gemensamhetsutrymmen. All mat tillagas på äldreboendet.

Servicelägenheter


I Källby finns nu också 14 servicelägenheter på Sjökvarnsvägen. På bottenplan finns gemensamhetslokaler där sociala aktiviteter kommer att finnas. Lokalerna är öppna för både de som bor i huset och för allmänheten som är i behov av social gemenskap. Om man bor i servicelägenhet och behöver hjälp från personal kommer detta stöd att ges från hemtjänstgruppen.

För att få flytta till Fridebogården (särskilt boende) och servicelägenheterna krävs en ansökan och ett biståndsbeslut enligt socialtjänstlagen. Vill du ansöka om detta kan du vända dig till enhetschefen/biståndsbedömaren i ditt hemvårdsområde.

Enhetschef för Fridebogården och Källby hemvårdsområde är Birgitta Hassellöf.
Telefon: 0511-38 65 62
E-post: birgitta.hassellof@gotene.se

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!