Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Välkommen till Företagslunch - 5 mars

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Måndagen den 5 mars klockan 12.00-13.00

Plats: Sessionssalen, Centrumhuset OBS platsen!

Kostnad: 80 kronor

Anmälan: Ingen anmälan

Två företag som befinner sig i intressanta utvecklingsfaser presenterar sig på denna månads Företagslunch. Först ett börsnoterat företag med miljardomsättning som nyss redovisat sitt hittills bästa år och som, på hemmaplan i kommunen, både bygger en ny fabrik och erbjuder rekordmånga nybyggda villor. Därefter ett familjeföretag med unik hantverkstradition, där den femte generationen nu har övertagit ledningen av företaget, och som nyheter har presenterat två stensorter som legat orörda i berget i 500 miljoner år.

Program:

  • Claes Hansson, VD på Götenehus presenterar företaget, den nya volymhusfabriken i Götene, byggnation av 15 villor i Sofiestrands-området i Källby med mera.
  • Gustav Thor, VD på Thorsbergs Stenhuggeri presenterar företaget och delar även med sig av lärdomar från det pågående generationsskiftet inom familjen Thor.

Företagsluncherna är en mötesplats för företag i alla branscher och för politiker och tjänstemän. Vi som arrangerar luncherna anser att en levande dialog mellan näringsliv och kommun är väldigt viktig för utvecklingen av vår kommun.

Känn dig hjärtligt välkommen och tag gärna med kollegor!

Eva Maria Friberg och Gert Rahm

Näringslivsföreningen och Götene kommun

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!