Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Välkommen på företagslunch -  7 mars

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Robert Lidberg från Duva AB i Lidköping ger en introduktion till Artificiell Intelligens, berättar om hur företag redan idag använder sig av tekniken och visar konkreta case.

Tid och plats

  • Torsdagen den 7 mars klockan 12.00 – 13.00 i sessionssalen, Centrumhuset i Götene
  • Ordinarie lunchpris, ingen anmälan krävs.

Maskininlärning och Artificiell intelligens för att ligga steget före. Efterfrågan på kompetensen inom artificial intelligence, datadriven kommunikation och insiktsbaserad affärsutveckling ökar hela tiden, men förståelsen för hur det används i praktiken är fortsatt låg. Idag kan bara 1 av 5 kan förklara vad AI innebär. Den stora efterfrågan drivs av storföretagen, men det är ett verktyg även små och medelstora företag har mycket att vinna på. När man väl förstår konceptet går det lätt att se var det går att applicera i sin verksamhet.

 

Vad är en företagslunch?

Företagsluncherna är en mötesplats för företag i alla branscher, politiker och tjänstemän och arrangerras av Näringslivsföreningen och Götene kommun. Vi anser att en levande dialog mellan näringsliv och kommun är central för utvecklingen av vår kommun.

Känn dig hjärtligt välkommen och bjud gärna med kollegor!

Vill du prenumerara på inbjudningarna till företagsluncherna?

Fyll i formuläret nedan så skickar vi automatiskt inbjudningarna till företagsluncherna till din e-post varje månad.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. De uppgifter som registrerats vid prenumerationen kommer inte användas av någon annan.

När du avslutar din prenumeration avregistreras dina uppgifter automatiskt. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration genom att klicka Avregistrera längst ner i nyhetsbrevet.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!