Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Välkommen på företagslunch - 3 december

Publicerad: klockan

Elin Larsson, hållbarhetschef på Filippa K.Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora.

Inspireras av Elin Larsson, hållbarhetschef på Filippa K, som jobbar framgångsrikt med hållbarhet. Som företag i Götene kommun ingår du i UNESCOS Biosfärområde, ett modellområde för hållbar utveckling. Nu får du chans att lära av ett företag som prisats för sitt miljöarbete.

Tid och plats

  • Måndagen den 3 december klockan 12.00 – 13.15 i sessionssalen, Centrumhuset i Götene
  • Ordinarie lunchpris, ingen anmälan krävs.

Program

Elin Larsson, hållbarhetschef på Filippa K, berättar om företagets satsningar på cirkulär ekonomi och hur dom påbörjat en omställning till en cirkulär affärsmodell som inkluderar allt från designfasen till kunderbjudandet. Vilka är lärdomarna så här långt? Vad har gått bra och vad har gått mindre bra?

Vad är en företagslunch?

Företagsluncherna är en mötesplats för företag i alla branscher och för politiker och tjänstemän. Vi som arrangerar luncherna anser att en levande dialog mellan näringsliv och kommun är väldigt viktig för utvecklingen av vår kommun.

Näringslivsföreningen och Götene kommun arrangerar Företagslunch den första måndagen varje månad, med undantag för januari, juli och augusti. Känn dig hjärtligt välkommen och tag gärna med kollegor!

Denna inspirationsföreläsning är ett samarbete mellan Götene Kommun, Näringslivsföreningen i Götene och Unescos Biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle. Föreläsningen ingår i projektet *Här finns liv som finansieras av Skaraborgs kommunalförbund, Grevillis fond, John Hedins stiftelse Mariestad, Sparbankstiftelsen Skaraborg, Sparbankstiftelsen Alfa/Swedbank, Sparbankstiftelsen Lidköping.

Vill du prenumerara på inbjudningarna till företagsluncherna?

Fyll i formuläret nedan så skickar vi automatiskt inbjudningarna till företagsluncherna till din e-post varje månad.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. De uppgifter som registrerats vid prenumerationen kommer inte användas av någon annan.

När du avslutar din prenumeration avregistreras dina uppgifter automatiskt. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration genom att klicka Avregistrera längst ner i nyhetsbrevet.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!