Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Kommunledningen besökte Kinnekullegården och Köttex Mat

Publicerad: 23 mars 2012
Elisabeth och Tore Eriksson berättar om sina företag för Åke Fransson och Johnny Johansson från kommunledningen. Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Elisabeth och Tore Eriksson berättar om sina företag för Åke Fransson och Johnny Johansson från kommunledningen. Klicka på bilden för att förstora.

Mars månads företagsbesök från kommunledningen. Tore Eriksson och Elisabeth Eriksson tog emot och berättade om familjens två fina företag.
Köttex firar i år 25-årsjubileum. Företaget, som har 13 anställda, tilllagar och säljer mat till privatkunder och företag. Bland kunderna finns en friskola och grossisten Charkman. Hos några företagskunder finns kylautomater utställda där de anställda kan köpa Köttex enportionsrätter. Högsta kvalitet och ett brett sortiment är viktigt i den allt hårdare konkurrens som råder i cateringbranchen. Köttex Cateringshop är öppen måndag till lördag klockan 07.00 till kl 18.00.

Tillgänglighet och generösa öppettider kännetecknar också Kinnekullegården. Här är det öppet varje dag året runt, utom vid jul och nyår. Det är nu fem år sedan Tore, Emil och Marcus Eriksson övertog driften av restaurangen på Kinnekullegården. Målsättningen har varit att skapa "Den naturrika mötesplatsen för alla" och det har man verkligen lyckats med. Förra året var ett rekordår med cirka 160 000 gäster på Kinnekullegården. Dagen för besöket serverade köket en delikat schnitzel tillagad av närproducerad rapsgris.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!