Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Kommunledningen besökte ”Götenes trevligaste butik”

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Åke Fransson, Åsa Karlsson, Johnny Johansson, Ann-Marie Widegren, Anders Månsson och Jerker Andersson-Liljestrand alla från kommunledningen, Kajsa Lövgren och Emma Lövgren från Albinos.

Albinos har två gånger vunnit kundernas omröstning och utsetts till Götenes trevligaste butik. Den första gången delade Albinos priset med Leksaksaffären.

Det är mor och dotter Kajsa och Emma Lövgren som driver den anrika Albinos klädbutik i Götene. Skräddaren Albin Larsson grundade företaget 1901. Hans söner, som tog namnet Albino, drev butiken till 1975 då Johnny Karlsson tog över. Kajsa var anställd i över 30 år innan hon och Emma tog över affären 2010.  

Det har sedan starten, för drygt tre år sedan, gått över förväntan bra för oss säger Kajsa. Vi har en mycket bred kundgrupp och det finns något för alla på Albinos. För herr och dam. För gammal och ung. Billigt så väl som exklusivt.  

Emma sköter hemsida, Facebook och Instagram och ser till att det finns ett sortiment för den yngre generationen. Kosmetika har blivit ett bra komplement till kläder.

- Här finns udda saker som hängslen och näsdukar och vi är också ombud för kem-tvätten säger Emma. Om något plagg behöver justeras har vi tillgång till sömmerska.

I jämförelse med den växande e-handeln är Albinos personliga bemötande, råd och stöd vid val av kläder viktiga konkurrensfördelar.  

- Jag tror på levande handel i Götene säger Kajsa. Det samarbete som vi har i shoppinggotene är helt unikt. Butiksinnehavarna är kollegor som samarbetar och vi hänvisar kunder till varandra. Kunderna gillar bonusbrickan i Klubb Götene och vi ser nu tydligt att många från Lidköping, Skara och Mariestad också kommer för att shoppa i Götenes trevliga butiker.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!