Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Kommunledningen besökte Götene glasmästeri och Götene Glas & Ram

Publicerad: 15 augusti 2011
Götene glasmästeri och Götene Glas & Ram. Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Kommunledningen var på företagsbesök 15 augusti. Värd för kommunledningens månadsbesök var Götene Glasmästeri och Götene Glas och Ram. Fram till år 2005 var detta ett och samma företag men är nu delat i två.
Grundarna Olle och Vanja Johansson startade sin verksamhet redan 1976. De har nu sålt Glasmästeridelen till sonen Stefan. Olle och Vanja driver vidare Glas och Ram-verksamheten i liten skala.

Verksamheten flyttade in i nuvarande lokaler 1981 och har sedan dess hela tiden utökat verksamheten. I början hade man fler hyresgäster men nu är det knappt så lokalerna räcker till.

Idag har Götene Glasmästeri under Stefan Johanssons aktiva chefsskap åtta anställda. Den stora delen är fönsterrenovering som de har en egen unik lösning på som drar till sig mer och mer intresse inte bara i Götene utan i Skaraborg och Göteborgstrakten.

Uterum, fönster, solskydd och bilglas finns bland det övriga utbudet. Omsättningen är i stigande och man tror starkt på framtiden. Man tillhör sedan ett år tillbaka Glaskedjan.

Ett givande besök hos ett företag med stor framtidstro!

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!