Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Inbjudan till föreläsning med Maria Kjellström från Åre - 1 oktober

Publicerad: 24 september 2012
Maria Kjellström är entreprenör, ekoturismföretagare och kommunalråd i Åre. Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Maria Kjellström är entreprenör, ekoturismföretagare och kommunalråd i Åre. Klicka på bilden för att förstora.

Välkommen till en inspirationsföreläsning måndag 1 oktober klockan 19.00 i Centrumhuset, Götene. Maria Kjellström är entreprenör, ekoturismföretagare och kommunalråd i Åre, som lyckats med produkter som marknaden vill ha!
Det lokala näringslivet har inte längre råd att lämna ifrån sig ansvaret för den lokala tillväxten. Ju hållbarare och starkare lokal tillväxt man lyckas bygga, ju bättre rustat blir det lokala näringslivet för lågkonjunkturer. Ju mer konsumenten förstår betydelsen av att välja lokalt, desto köptrognare marknad kan näringslivet räkna med.

I en tid där inte bara priset är ledordet för konsumenten utan även den ekologiska och sociala aspekten börjar bli lika stor konkurrensfaktor, måste näringslivet hitta listiga vägar för att lyckas möta även den etiska efterfrågan. Under en inspirerande föreläsning berättar Maria Kjellström om sina erfarenheter av att lyckas bygga lokal tillväxt i Åre. Maria har jobbat med framgångsrika satsningar där det lokala näringslivet lyckats utveckla ett sätt att samarbeta som genererat ökat antal företag tillika ökad lönsamhet.

I dag har Åre kommun cirka 10 000 invånare och drygt 2000 aktiva företag. Maria har utvecklat och etablerat modeller där olika branscher genom samarbete har ökat den lokala tillväxten med varumärkesbyggandet kring begreppet "Local First".

Välkommen med anmälan till:


Juliane Thorin
Utvecklngsledare
E-post: juliane.thorin@gotene.se
Telefon: 0511-38 63 94

Vi bjuder på fika.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!