Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Har du utbildning inom vård och omsorg? Vill du göra en insats i vår verksamhet under coronakrisen?

Vi är i behov av extra personal till ordinarie omsorgsarbete inom äldreomsorgen för att möta en eventuell ökad sjukfrånvaro och kunna erbjuda en fortsatt trygg och säker omvårdnad för våra medborgare. Du kanske har en vårdutbildning i grunden och vill göra en insats?

I nuläget är det många företag och arbetsplatser som får mindre att göra, samtidigt som behoven i andra branscher ökar. Götene kommun arbetar strategiskt med situationen kring Covid -19 och som ett led i detta ser vi ett behov av att tillfälligt förstärka kompetensförsörjningen inom äldreomsorgen för att möta en eventuell ökad sjukfrånvaro och kunna erbjuda en fortsatt trygg och säker omvårdnad för våra medborgare.

Vi söker därför efter personal med kompetens och utbildning inom vård och omsorg, som kan tänka sig att komma in och arbeta tillfälligt i våra verksamheter. Vi är i behov av extra personal till ordinarie omsorgsarbete. Du kanske har en vårdutbildning i grunden och vill göra en insats? Har du någon annan kompetens som du tror kan vara till nytta? 

Vi kommer erbjuda dig en kortare introduktionsutbildning hos oss innan du börjar arbeta i våra verksamheter. Du får lön för den tiden du arbetar hos oss, under den tid vi har extra behov utifrån den pågående pandemin.

Anmäl intresse

Om du vill anmäla ditt intresse, gå in här och svara på våra frågor och skriv några rader om dig själv och din erfarenhet (nytt fönster).länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kommunen kontaktar dig om vi hamnar i ett läge där vi behöver personal.

Tack för ditt bidrag!

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!