Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Götene Mopedverkstad

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Sommarlovsentreprenör 2017 i Götene kommun.

Verkstan ligger längst ute i Sil i Bölaholmsområdet, Götene. Vägbeskrivningar finns på företagets facebooksida: Götene Mopedverkstad och det kommer även vara skyltat in den sista biten.

Första kontakt sker genom att man ringer, sms-ar, mailar eller skriver på Facebook och antingen bokar en service eller beskriver det problem man har med sin moped. Sedan om jag har tid att ta den direkt så får man komma hit och lämna mopeden, annars får man ett ungefärligt uppskattat datum som jag kan ta in den och så hör jag av mig när det är dags.

Priser och erbjudanden kommer att finnas på Facebook och Instagram. Priserna för service är mer eller mindre fasta, men när det gäller reparation och felsökning så tar jag en timavgift på 200: - plus eventuella reservdelskostnader.

När man lämnar in sin moped till mig för reparation så får man först beskriva problemet, sedan tar jag in den för felsökning. Normalt sett tar en felsökning 1-3 timmar. Sedan när jag vet vad felet är så får kunden en ungefärlig prisuppfattning innan jag sätter igång med reparationsarbetet och/eller beställer hem delar.

Verkstaden kommer att vara verksam främst under vecka 28, 29, 30 men det går redan att ringa eller skriva till mig och boka in en service eller reparation.

Tävlingar kommer hållas på Facebook, Instagram och Snapchat! Facebook sökord: Götene Mopedverkstad

 

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!