Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Det ska vara lätt att driva företag i Götene kommun

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora.

Tillsammans med bland andra Näringslivsföreningen, Företagarna och Nyföretagarcentrum arbetar vi för att det ska vara lätt att driva företag i Götene kommun.

Ett företagsklimat i toppklass är ett av de prioriterade målen för kommunstyrelsen. Därför deltar vi i möten och försöker vara lyhörda för vad du som företagare behöver för att steg för steg förbättra företagsklimatet i kommunen.

Välkommen till Företagarnas frukostmöten

Varje fredag bjuder Företagarna in till frukost på Arena Bowl dit alla är välkomna. Kommunledningen deltar ofta. Välkommen du med!

Företagslunch en gång i månaden

Första måndagen i varje månad är det Företagslunch. Det är en öppen mötesplats för representanter för företagen i kommunen. Här finns tillfälle att fritt och otvunget diskutera aktuella frågor med kollegor, politiker och tjänstemän.

Vill du att vi besöker ditt företag?

Varje månad besöker kommunledningen större och mindre företag i kommunen. Välkommen att kontakta vår företagslots om ditt företag vill ha besök av oss.

Företagslotsen hjälper dig och ditt företag vidare

I frågor om företagande i kommunen hjälper vår näringslivschef dig vidare.

Kontakta Gert Rahm, telefon 0511-38 60 09 eller e-post gert.rahm@gotene.se

Plats 63 av 290 i Sverige

2016 kom Götene på plats 63 av Sveriges 290 kommuner i Svenskt Näringslivs mätning av lokalt företagsklimat. Det är en förbättring med 13 placeringar från föregående år. Men vi kan bli ännu bättre! Vi uppmanar alla som har fått årets enkät från Svenskt Näringsliv att svara och därmed bidra till att vi blir en ännu bättre företagskommun.


Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!