Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Destination Läckö-Kinnekulle söker en destinationsutvecklare

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora.

Vill du utveckla Destination Läckö-Kinnekulle? Destination Läckö-Kinnekulle söker en destinationsutvecklare.

Beskrivning

Som destinationsutvecklare kommer du ansvara över att utveckla evenemang och besöksmål i Destination Läckö-Kinnekulle utifrån destinationens fokusområden och målgrupper.

Du kommer att ha en viktig roll när det gäller att skapa en kontinuerlig process vad avser utveckling och samverkan tillsammans med aktörer inom besöksnäringen och övrigt näringsliv samt olika samarbetspartners. Du kommer också att vara involverad i olika marknadsföringsprojekt vilket inkluderar varumärkespositionering och varumärkesutveckling. Som destinationsutvecklare är du en viktig resurs till att öka attraktionsvärdet för destinationen och med ett innovativt sätt utveckla destinationen till att vara ett självklart val för nationella likväl som för internationella turister och besökare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning och som har en bakgrund inom besöksnäringen som t ex projektledare, evenemangsutvecklare, besöksmålsutvecklare eller liknande. Du bör också ha erfarenhet och utbildning inom marknadsföring/marknadskommunikation med kunskap om olika media inklusive sociala medier och skrivande av olika redaktionella texter.

Du brinner för att ständigt vilja utveckla och utvecklas samt kan relatera till tidigare genomförda evenemang- och utvecklingsprojekt inom besöksnäringen som gett goda resultat.

Du är kreativ och har förmåga att själv ta initiativ för att genomföra olika utvecklingsprojekt är en självklarhet. Som destinationsutvecklare kommer du parallellt arbeta med många arbetsuppgifter och intressenter, vilket ställer stora krav på din förmåga att kommunicera och samarbeta. Meriterande är om du har erfarenhet av att genomföra olika projektansökningar.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.Du är ansvarstagande och har en stor drivkraft att förvandla idéer till verklighet. Är noggrann och strukturerad med vana att jobba självständigt och i projektform. Förmåga till god samverkan med andra är en förutsättning och att du trivs i kontakter med människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande är om du har:- erfarenhet av arbete på destinationsbolag eller liknande arbetsplats- erfarenhet från marknadsföring och kommunikation- erfarenhet av redaktionellt arbete via webb och press, media och arbete med sociala medier- god lokalkännedom om Lidköpings och Götene kommuner- erfarenhet av projektledning inom evenemangs- och besöksmålsutveckling- högskole-, universitets- eller yrkesutbildning inom turism, projektledning, marknadsföring och kommunikation.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. B körkort är ett krav. Placeringsort är Lidköping.

Varaktighet, arbetstid 75-100%.

Tillträde:Enligt överenskommelse tillsvidareanställning Lön: Månadslön 

Sista ansökningsdag: 2016-03-03

Ansökan via web Ansök här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. 

Kontaktpersoner Jim Josefsson jim@lackokinnekulle.se 0510-200 96

Arbetsgivare

Destination Läckö-Kinnekulle AB Postadress Destination Läckö-Kinnekulle AB Nya stadens torg, Gamla Rådhuset 53131 Lidköping Besöksadress Nya stadens torg, Gamla Rådhuset

Destination Läckö-Kinnekulle AB är ett kommunalt bolag och ägs av Götene och Lidköpings kommuner, näringslivet och andra privata intressenter. Destinationsbolagets uppdrag är att arbeta med hela destinationsutvecklingskedjan för att locka besökare till området. De verksamhetsområden destinationsbolaget arbetar med är: Destinationsutveckling, Evenemangsutveckling, Destinationsmarknadsföring, Besöksmålsutveckling, Affärs- och kompetensutveckling, Mottagningsservice och Möten och Konferens.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!