Nyhetsbrev näringsliv och företagande

Här hittar du våra nyhetsbrev från Götene kommun om näringsliv och företagande.

Nyhetsbrevet kommer ut cirka tio gånger per år.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Senaste nyhetsbrevet

Tidigare nyhetsbrev

 • Nyhetsbrev om näringsliv och företagande, nr 6 2020


  1 månad sedan.
  Drömmen om Götene plockar ner månen! Nu är den första aktiviteten i projektet Drömmen om Götene igång. Detta med en väggmålning genomförd av den internationellt kända väggmålningskonstnären Huge från Add More Colors som illustrerat en bild av fotokonstnären och Götenesonen Erik Johansson.
  Läs mer
 • Nyhetsbrev om näringsliv och företagande, nr 5 2020


  3 månader sedan.
  Enkätsvaren för årets mätning av företagsklimatet i Sveriges kommuner har nu släppts. Många av er var med och besvarade enkäten i början av året, stort tack för det! 
  Läs mer
 • Nyhetsbrev om näringsliv och företagande, nr 4 2020


  5 månader sedan.
  Nu lanserar Götene kommun och Destination Läckö-Kinnekulle "Den stora guldjakten på Kinnekulle" för att stötta några av våra mest utsatta branscher i spåren av Coronakrisen, samt för att marknadsföra besöksmålen i vår fantastiska kommun.
  Läs mer
 • Nyhetsbrev om näringsliv och företagande, nr 3 2020


  6 månader sedan.
  I följderna av corona, covid-19 finns ett stort behov av att vi gemensamt gör vad vi kan för att underlätta för våra lokala företag. Ingen kan göra allt men alla kan göra något och samarbeten och och kreativa idéer blir nu viktigare än någonsin.
  Läs mer
 • Nyhetsbrev om näringsliv och företagande, nr 2 2020


  7 månader sedan.
  Klicka på bilden för att förstora. Ungdomar pratade drömjobb på arbetslivsfrukost! Närmare 60 personer från olika företag och branscher gästade Liljestenskolan på årets arbetslivsfrukost, där årskurs 8 fick möjlighet att träffa yrkesverksamma inför framtida yrkesval.
  Läs mer
 • Nyhetsbrev om näringsliv och företagande, nr 1 2020


  8 månader sedan.
  Klicka på bilden för att förstora. Årets första nyhetsbrev om näringliv och företagande handlar bland annat om att Götenes gemensamma näringsliv 2019 haft 4:e bästa tillväxt i hela Västra Götaland. 316 företag har undersökts i Götene, 148 av dessa företag har ökat i omsättning.
  Läs mer
 • Nyhetsbrev om näringsliv och företagande december 2019


  10 månader sedan.
  Klicka på bilden för att förstora. December nyhetsbrev om näringsliv och företagande i Götene kommun handlar bland annat om näringslivsgalan som ägde rum 14 november. Där personer, organisationer och företag som med själ och hjärta gör det lilla extra och på så sätt bidrar till att göra Götene en spännande plats att besöka, leva och verka i hyllas.
  Läs mer
 • Nyhetsbrev om näringsliv och företagande oktober 2019


  12 månader sedan.
  Klicka på bilden för att förstora. Oktober nyhetsbrev om näringsliv och företagande i Götene kommun handlar bland annat om Götene industrinatt den 23 oktober samt den rekordhöga placeringen för Götene i årets näringslivsranking, där vi klättrar 29 placeringar mot 2018.
  Läs mer
 • Nyhetsbrev om näringsliv och företagande september 2019


  12 månader sedan.
  September nyhetsbrev om näringsliv och företagande i Götene kommun handlar bland annat om årets näringslivsgala den 14 november, där vi hyllar Götenes företagare och firar det goda föreagsklimatet i kommunen.
  Läs mer
 • Nyhetsbrev om näringsliv och företagande juni 2019


  16 månader sedan.
  Klicka på bilden för att förstora. Juni nyhetsbrev om näringsliv och företagande i Götene kommun handlar bland annat om att företagsklimatet i kommunen fortsätter att förbättras enligt Svenskt näringslivs senaste undersökning och en film för hållbarhetsmedvetna företag att använda sig av i sin marknadsföring.
  Läs mer

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!