Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades 24 augusti 2016 och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad 24 augusti 2016 klockan 08.33.

Vill du vara med och påverka framtidens kultur- och fritidsliv? Berätta för oss vad som är viktigt för dig.

Publicerad: 24 augusti 2016 klockan 08.33

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Det är dags att ta fram ett nytt kultur- och fritidspolitiskt program. Nu har du chansen att berätta för oss vad du tycker är viktigt för att Götene kommun ska få ett rikt kultur-, fritids- och föreningsliv. Välkommen på dialogmöten den 7 september eller lämna dina synpunkter direkt på hemsidan.  

Vi ska ta fram ett nytt kultur- och fritidspolitiskt program för att kunna skapa ett rikt kultur-, fritids- och föreningsliv i Götene kommun.

Vad har du för tankar, idéer, behov, åsikter, drömmar eller önskemål som skulle kunna ge dig en rikare fritid? Ta chansen att berätta för politikerna vad du tycker. Dina åsikter är betydelsefulla. 

Lämna dina tankar och idéer skriftligen

Om du inte kan eller vill delta på dialogmötena har du möjligheten att lämna dina tankar och idéer skriftligen, antingen i formuläret nedan eller till medborgarkontoret.


Dialogmöten 7 september

Välkommen på dialogmöte den 7 september. Vi finns på plats i de fyra tätorterna för att lyssna på dig och dina tankar och idéer.

Onsdagen den 7 september klockan 18.30–20.30 i:

  • Götene, Sessionssalen i Centrumhuset
  • Hällekis, matsalen på Hällekis skola
  • Källby, matsalen på Källby gård
  • Lundsbrunn, matsalen på Lundabyn

Vad är ett politiskt program?

Ett politiskt program beskriver vad vi som kommun ska uppnå inom ett specifikt område inom fyra till sex år och bestäms av kommunfullmäktige. Programmen ska användas som arbetsverktyg för våra verksamheter när de planerar och utvecklar sitt arbete och genomför olika aktiviteter. 

Det kultur- och fritidspolitiska programmet kommer att beskriva hur vi vill att kultur-, fritids- och föreningslivet i Götene kommun ska se ut år 2020.

Du kan läsa tidigare motsvarande dokument här:

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!