Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Välkommen till ceremoni för Ukraina 24 februari

På fredag den 24 februari kommer det hållas en kort ceremoni i Sessionssalen i Centrumhuset för att uppmärksamma dagen då Ryssland invaderade Ukraina för ett år sedan. Ceremonin börjar klockan 8.55 med tal från kommunfullmäktiges ordförande. Klockan 9.00 deltar vi tillsammans i en tyst minut för att hedra offren för kriget. Alla som vill delta är välkomna! Det finns även möjlighet att delta digitalt via vår livesändning på Götene kommuns Facebooksida.

Svenska och ukrainska flaggan hissad framför en orange tegelvägg med ett stort fönster. Förstora bilden

På morgonen den 24 februari kommer Ukrainas flagga att hissas utanför Centrumhuset. Klicka för att förstora bilden.

På fredag den 24 februari är det ett år sedan Ryssland invaderade Ukraina. För att visa vårt fortsatta stöd till befolkningen och hedra offren för kriget bjuder Götene kommun in medborgare till ceremoni fredag den 24 klockan 8.55. Ceremonin kommer att hållas i Sessionssalen i Centrumhuset. Ingen anmälan krävs. Alla som vill komma och delta är välkomna.

OBS: Sessionssalen har ett maxantal på personer som kan vistas i salen samtidigt. Om antal deltagare överskrider maxkapaciteten är det först till kvarn som gäller.

Tyst minut klockan 9.00

Ceremonin börjar klockan 8.55 med tal från kommunfullmäktiges ordförande. Klockan 9.00 deltar vi tillsammans i en tyst minut för att hedra offren för kriget.

Livesändning av ceremonin på Götene kommuns facebooksida

Vill du delta i ceremonin men har inte möjlighet att vara på plats? Då kan du delta digitalt via vår livesändning på Götene kommuns Facebooksida. Livesändningen kommer att starta strax innan ceremonins start. Livesändningen kommer även publiceras på Götene kommuns hemsida och sociala medier i efterhand.

Gå till Götene kommuns Facebooksida

Varmt välkommen!

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!