Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Sammanställning av KKiK och medborgarundersökningen 2021

Under 2021 deltog Götene kommun i två undersökningar: Kommunens Kvalitet i Korthet och Medborgarundersökningen. Nu kan du ta del av vår sammanställning av resultaten från de båda undersökningarna. Vi har valt ut fyra områden att redovisa: äldreomsorg, skolan och elever, fritidsliv och trygghet. Du kan ta del av de fullständiga undersökningarna med resultat på Götene kommuns hemsida.

Bildcollage på en polisbil, en person med två hundar ute i snön, framsidan av en skola samt en äldre man som går med rollator tillsammans med omvårdnadspersonal. Förstora bilden

Klicka för att förstora bilden.

Varje år mäter organisationen Sveriges kommuner och Regioner (SKR) hur väl Sveriges kommuner sköter sina uppdrag. Statistiska centralbyrån (SCB) utför en medborgarundersökning som görs på uppdrag av kommuner för att mäta hur invånarna ser på sin kommun, vilket Götene kommun deltar i vartannat år. Dessa två undersökningar genomfördes båda under 2021.

Ta del av resultat från 2021 mätningar

Här kan du ta del av 2021 mätningar:

Mer information om Statistiska Centralbyråns medborgarundersökning samt Kommunens Kvalitet i Korthet (KKiK) hittar ni på Götene kommuns hemsida:

Sammanställning av fyra områden

Vi har valt ut fyra områden, sammanställt resultaten och sedan satt ihop informationen i var sin film. Här nedan kan ni ta del av dem!

Hur är det att vara gammal i Götene kommun?

Hur är det att vara skolelev i Götene kommun?

Hur är fritidslivet i Götene kommun?

Hur är tryggheten i Götene kommun?

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!