Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Kommunledningen besökte Movab

Publicerad: 13 september 2012
Emil Sandblom, Åke Fransson, Kenth Selmosson, Peder Strand och Gert Rahm framför en av Movabs distributionsbilar. Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Emil Sandblom, Åke Fransson, Kenth Selmosson, Peder Strand och Gert Rahm framför en av Movabs distributionsbilar. Klicka på bilden för att förstora.

Movabs båda ägare Peder Strand och Emil Sandblom tog emot besök av kommunledningen och berättade om sitt företags extremt snabba utveckling.
Ägarnas målsättning vid starten 2009 var att öka försäljningen med 30 procent per år. Det har Movab klarat med råge. Efter tre år är omsättningen cirka 30 miljoner kronor och man sysselsätter nio personer.

Movab ingår i BIG-gruppen som ägs av 26 svenska företag inom bygg- och industriförnödenheter, verktyg och maskiner. Företaget har också en kompletterande och mycket framgångsrik uthyrningsverksamhet. Movab har utkörning av gods i hela Skaraborg och erbjuder även lagerservice till sina kunder. Det innebär att man två gånger per vecka inventerar och kompletterar lager hos kund. Ägarna planerar för en fortsatt expansion av verksamheten.

Tidigare under 2012 har kommunledningen besökt Svenska Foder i Hällekis, Tempo i Lundsbrunn, Kinnekullegården, Malma Gård och N&N Resor i Fullösa, Arla och Kinnekullehälsan i Götene.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!