Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Götene kommun ger presentkort som julgåva till sina anställda

Närbild på en röd julgranskula som hänger på en grankvist. I bakgrunden hänger två röda kulor bland kvistar. Förstora bilden

Klicka för att förstora bilden.

Vår personal har under året fortsatt göra stora uppoffringar och arbetat flexibelt för att driva kommunens viktiga verksamheter. Vi vill tacka er alla för era insatser och för allt ni fortsätter att göra för vår kommun.

Vi vill med denna julgåva visa uppskattning till all personal i kommunen som kämpat och fortsätter kämpa under de svåra tiderna av pandemin. Samtidigt vill vi göra en fortsatt insats för det lokala näringslivet. Därför kommer årets julgåva till anställda i Götene kommun vara i form av presentkort.

Alla våra medarbetare har arbetat hårt och gjort beundransvärda insatser under året. Den lokala handeln har också haft det fortsatt tufft och genom att handla lokalt gynnar vi även det lokala näringslivet", säger Susanne Andersson, Kommunstyrelsens ordförande och Åsa Karlsson, oppositionsråd.

Handla i affärer inom Götene kommun

Presentkorten kommer att gälla i alla butiker, skönhetssalonger, caféer och restauranger som vill ta emot det i Götene kommun.

Presentkorten kommer att delas ut till samtliga tillsvidare- och visstidsanställda i Götene kommun med start i vecka 49.

Vid frågor kontakta

Ebba Claesson, sekreterare
Telefon: 0511-38 60 06
E-post: ebba.claesson@gotene.se

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!