Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Dags för medborgar­undersökning - berätta för oss vad du tycker om Götene kommun

Berätta för oss i årets medborgarundersökning vad du tycker om Götene kommun. Dina svar är viktiga för att vi ska kunna utvecklas och bli en bättre kommun att leva och bo i.

En vuxen och ett barn står och kikar ut över Stenbrottet på Kinnekulle.Förstora bilden

Klicka för att förstora bilden.

Nu har det åter blivit dags för oss att få reda på vad du som kommunmedborgare tycker om Götene kommun. En medborgarundersökning skickas ut till 1200 personer i åldrarna 18 och äldre som bor i kommunen.

De som har blivit utvalda att delta i undersökningen får ett förbrev skickat hem till sig med kort information om undersökningen och inloggningsuppgifter till webbenkäten. Från den 8 september skickas själva pappersenkäten ut.

Välj att svara på papper eller via webben

Du kan välja att besvara undersökningen antingen på pappersenkäten eller via webben, som går att besvara på svenska och engelska.

Pappersenkäten finns även tillgänglig på arabiska. Information om hur du beställer en enkät på arabiska finns i informationsbrevet med inloggningsuppgifter (på arabiska) som skickas ut mellan den 24 augusti till 1 september. Vid övriga frågor om enkät på arabiska kan du kontakta SCB.

Kommunspecifika tilläggsfrågor finns endast på svenska i
pappers- och webbenkäten.

Dina svar är viktiga

Vi hoppas att du som har blivit utvald att delta i medborgarundersökningen vill dela med dig av dina åsikter. De är viktiga för att vi ska kunna bli en bättre kommun för dig att leva och bo i.

Tidigare medborgar­undersökningar från statistiska centralbyrån

Är du intresserad av de tidigare medborgarundersökningarna som Götene kommun har deltagit i och svaren på dessa hittar du dem här.

Även du som inte är utvald till undersökningen kan lämna synpunkter

På sidan Tyck om Götene hittar du vägar där du kan lämna synpunkter på Götene kommun. Du kan också lämna dem personligen på medborgarkontoret i Centrumhuset i Götene eller ringa på telefon: 0511-38 60 01.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!