Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Dags för medborgar­undersökning - berätta för oss vad du tycker om Götene kommun

Publicerad: klockan

Kollage med bilder från kommunen och texten "Din åsikt om Götene är viktig!"

Berätta för oss i årets medborgarundersökning vad du tycker om Götene kommun. Dina svar är viktiga för att vi ska kunna utvecklas och bli en bättre kommun att leva och bo i.

Nu har det åter blivit dags för oss att få reda på vad du som kommunmedborgare tycker om Götene kommun. Statistiska centralbyrån (SCB) skickar i dagarna ut enkäter till 1200 slumpvis utvalda invånare i Götene kommun.

De som har blivit utvalda att delta i undersökningen får ett förbrev skickat hem till sig med kort information om undersökningen och inloggningsuppgifter till webbenkäten. Från den 6 september skickas själva pappersenkäten ut.

Välj att svara på papper eller via webben

Du kan välja att besvara undersökningen antingen på pappersenkäten eller via webben, där den även finns på engelska, finska och spanska. Pappersenkäten finns även på arabiska. Inloggningsuppgifter till webbenkäten finns i förbrevet som skickas ut den 24 augusti till 1 september.

För att få en arabisk enkät behöver man kontakta SCB. På SCB:s webbplats finns numera också information om undersökningen på arabiska. Vår förhoppning med att ha enkäten på fler språk är att öka svarsfrekvensen samt att nå de grupper som tidigare varit svåra att nå, ofta kommuninvånare som är under 30 år samt de med utländsk härkomst.

Dina svar är viktiga

Vi hoppas att du som har blivit utvald att delta i medborgarundersökningen vill dela med dig av dina åsikter. De är viktiga för att vi ska kunna bli en bättre kommun för dig att leva och bo i.

Tidigare medborgar­undersökningar från statistiska centralbyrån

Är du intresserad av de tidigare medborgarundersökningarna som Götene kommun har deltagit i och svaren på dessa hittar du dem här.

Även du som inte är utvald till undersökningen kan lämna synpunkter

På sidan Tyck om Götene hittar du vägar där du kan lämna synpunkter på Götene kommun. Du kan också lämna dem personligen på medborgarkontoret i Centrumhuset i Götene eller ringa på telefon: 0511-38 60 01.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!