Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Justeringar i skolskjutsarna för Lundsbrunn och Hällekis

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

En större buss kör Lundsbrunnsbarnen, två bussar kör till och från Hällekis och en extra hemfärd har lagts till på torsdagar från Liljestensskolan.

På grund av de problem som varit i skolskjutstrafiken under veckan har följande ändringar gjorts.

Större buss för barnen i Lundsbrunn

En större buss med 50 platser har ersatt den tidigare 30-platsers bussen som körde lundsbrunnsbarnen till och från Liljestensskolan.

Tider för hemfärd från Liljestensskolan

Skolbussen från Liljestensskolan går varje måndag till fredag klockan 15.30. På torsdagar går även en buss från skolan klockan 13.55. Bussen körs av Synnergrens buss.

Skolskjutsar utan skolkort i Lundsbrunn

Barn boende i Lundsbrunn har tidigare haft rätt till skolkort från Västtrafik, eftersom vi då betalade en klumpsumma för samtliga skolkort i kommunen. I år är systemet omgjort och vi får betala för varje skolkort som vi delar ut. För att inte behöva betala dubbelt för varje skolkort har vi därför i år så kallad egenupphandlad trafik. Det innebär att barnen inte behöver något skolkort för att få åka med skolskjutsarna.

Två skolbussar till och från Hällekis skola

Den tidigare bussen med 50 platser har ersatts av två bussar med 30 platser var. Det innebär att Hällekisbarnen åker med buss 3 eller 5 från Hällekis skola klockan15.30. Bussförarna kommer att hjälpa till med att dela upp barnen på de två bussarna. Bussarna körs av Synnergrens buss.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!