Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Fler bussar och fler turer för att minska risken för smittspridning på skolbussarna

För att minska risken för smittspridning har fler bussar och turer satts in av skolskjutsföretagen så att färre elever ska åka med samma buss. För de flesta innebär det inga eller små förändringar i tider. Skolan kommer informera berörda vårdnadshavare och elever om eventuella förändringar.

Varje dag åker många elever med våra skolbussar. För att minska risken för smittspridning har fler bussar och turer satts in av skolskjutsföretagen så att färre elever ska åka med samma buss.

Det blir ingen större förändring i tider för de allra flesta elever då bussföretagen i huvudsak har satts in fler bussar på befintliga turer. Däremot för elever på Källby gård får vissa elever vänta en kort stund medan bussen först kör en runda mot Skeby innan den hämtar upp barnen som ska upp mot Blomberg och Kinnekulle.

Skolan kommer informera berörda vårdnadshavare och elever om eventuella förändringar.

Vi uppmanar elever som åker skolskjuts att sprida ut sig i bussarna och sätta sig sicksack. Syskon får så klart sitta bredvid varandra. Vi ber också er vårdnadshavare att påminna era barn om att hålla avstånd.

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!