Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Ersättningbil insatt för sophämtning - finns risk för försening

Uppdatering: Sophämtning i Lundsbrunn sker idag, fredag den 2 juli. Tömningen som skulle skett i måndags den 28 juli hämtas idag, fredag den 2 juli. Trolmenområdet får sina tunnor tömda på måndag den 5 juli, absolut senast tisdag den 6 juli. Ordinarie tid för sophämtning i Källby idag kommer ta längre tid och förväntas vara färdig måndag den 5 juli. Containrarna fortsätter att står kvar på återvinningscentralens personalparkering för de hushåll som är i behov av att tömma sina hushållssopor.

Förstora bilden

Tidigare information, inte längre aktuell:

Södra delen av Götene som inte fick sina tunnor tömda tisdagen den 23 juni får dem tömda onsdagen den 30 juni. På onsdag den 30 juni tas även ett område i södra Götene som ej blev taget förra veckan. Tömningen som skulle skett i måndags den 28 juni hämtas under fredagen den 2 juli. I övrigt går turerna enligt ordinarie schema. Containrarna fortsätter att står kvar på återvinningscentralens personalparkering. Dessa är tillgängliga dygnet runt för de hushåll som är i behov av att tömma sina hushållssopor vid eventuell försening.

Tidigare information, fortfarande aktuell:

Götene Vatten och Värme har satt in en ersättningsbil då sopbilen återigen är trasig. Ersättningsbilen är baklastad vilket innebär att operatören behöver gå ut från bilen vid varje tömning och processen går därför långsammare. Det finns då en risk för försening i sophämtningen. Götene Vatten och Värme har ställt ut två containrar på återvinningscentralens personalparkering som ligger precis vid centralens utfartsgrind. Dessa är tillgängliga dynet runt för de hushåll som är i behov av att tömma sina hushållssopor vid eventuell försening.

Götene Vatten och Värme informerar om fortsatt problem med sopbilen och att ersättningsbil är insatt för den fortsatta sophämtningen. De arbetar för fullt för att ta sig runt till alla hushåll som fortfarande är i behov av sophämtning. De vill dock varna för eventuell försening. Ersättningsbilen är baklastad vilket innebär att operatören behöver gå ut från bilen vid varje tömning och processen går därför långsammare.

Två containrar placerade på återvinningens personalparkering

Götene Vatten och Värme har ställt ut två containrar på återvinningscentralens personalparkering. Parkeringen är precis vid centralens utfartsgrinden. Dessa är tillgängliga dygnet runt och kommer stå kvar i två veckor för de hushåll som är i behov av att tömma sina hushållssopor vid eventuell försening.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!