Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Hiphopdansaren och -koreografen Linus Johansson håller i Unga talangers dans

Publicerad: klockan

Porträttbild av Linus.Förstora bilden

Linus Johansson. Klicka på bilden för att förstora.

Unga talanger är en show som skapas av unga mellan 7 och 19 år. Under hösten tränas det och sedan blir det en föreställning innan jul. Dansdelen i föreställningen görs tillsammans med Linus Johansson som bland annat har varit med i uttagningen till Idol och SM i Hiphop.

Linus Johansson 20 år från Falköping och är dansare och sångare. Han har dansat sedan han var 8 år, allt från Hiphop, street, locking, popping och breakdance. Han har även har varit lärare och koreograf i dessa stilar sedan flera år tillbaka på Art Dance i Falköping.

Linus har gått på Music & Production i Skara och har även utbildat sig i bland annat Serbien, London och Usa och 2017 deltog han i SM i Hiphop och var med i uttagningen till Idol 2016.

Dansare.Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora.

Unga talanger

Var med och skapa stämning på scenen med sång, dans, skådespeleri, musik eller med någon annan talang som du går och bär på.

Eller var med och skapa den rätta atmosfären på, runt och bakom scenen med kulisser, scenkläder, smink, ljud, ljus, programblad eller något annat som behövs för att en show ska bli fulländad.

Unga talanger är en show som skapas av dig och andra unga talanger under hösten 2017 som resulterar i en oförglömig föreställning att bjuda in nära och kära till strax innan jul.

Läs mer om Unga talanger

Dansföreställning.Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!