Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Ramslökens Dag blir Ramslökspromenad

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Att samlas och fira ramslöken under en dag är under rådande omständigheter inte möjligt. Istället blir det en digital tipspromenad i Munkängarna. Ta en promenad i det ljuvliga naturreservatet och svara på frågor. Fina priser i form av presentkort från några av Kinnekulles restauranger och caféer finns i potten!

Hur: Ladda ner appen GPS Quiz och ta dig till Munkängarnas stora parkering så dyker tipspromenaden upp (se info nedan)

Var: Munkängarna, promenaden är ca: 2 km

När: Tipspromenaden publiceras den 27 maj kl. 10.00 och finns sedan tillgänglig 2 veckor framåt, dvs. fram till den 10 juni

OBS! Kom ihåg att precis som på alla andra ställen hålla avstånd samt inte delta om du känner dig sjuk. Det är också viktigt att tänka på att det inte är tillåtet att plocka ramslök i Kinnekulles naturreservat!

För information om var det är tillåtet att plocka ramslök, läs mer här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ladda ner appen GPS Quiz

Detta kan du göra innan. På Plats i Munkängarna öppnar du appen och ser till att den får tillgång till din plats. Tryck på den röda rutan med vit pil, då får du namnge ditt team och du är redo att köra igång.

Håll telefonen framme och ta sikte på första frågan, telefonen ger ifrån sig ett pling när du är nära och först då kan du trycka fram och svara på frågan. Fortsätt så promenaden runt och ta dig runt Munkängarna tills du är klar och avsluta då quizen. Du får då reda på de rätta svaren. Nu har du förhoppningsvis haft en härlig tur och samtidigt kanske lärt dig något nytt.

Arrangör: Destination Läckö Kinnekulle Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!