Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Nyårsfirande - 31 december

Publicerad: 16 december 2019

Välkommen till nyårsfirande på nyårsafton den 31 december klockan 16.00 på Götene Horse Arena (före detta Medeltidens Värld).

Program

16.00: Susanne Andersson, Kommunstyrelsens ordförande, talar inför det nya året följt av fyrverkerishow -kom i god tid då det kan bli många besökare! 

Arrangör av nyårsfirandet

Nyårsfyrverkeriet arrangeras av Unique Pyrotechnic och Företagarna i Götene med stöd av lokala företag som vill ge ett stort tack för det gångna året.

Avstå gärna egna fyrverkerier

Götene kommun ser gärna att man avstår från att köpa egna fyrverkerier och istället deltar i nyårsfirandet som arrangeras av företagen i kommunen.

Vi vill också påminna om att den lokala ordningsföreskriften säger att Polismyndighetens tillstånd krävs för att använda pyrotekniska varor på offentlig plats med undantag för nyårsafton från klockan 23.00 och två timmar framåt.

Det är helt förbjudet att använda pyrotekniska varor närmare än 100 meter från äldre- och omsorgsboenden inom kommunen.

Visa alltid hänsyn till andra människor och djur om ni skjuter egna fyrverkerier.

Gott nytt år!

Nyårsfyrverkeriet arrangeras av Unique Pyrotechnic och Företagarna i Götene med stöd av lokala företag som vill ge ett stort tack för det gångna året.

Nyårsfyrverkeriet arrangeras av Unique Pyrotechnic och Företagarna i Götene med stöd av lokala företag som vill ge ett stort tack för det gångna året.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!