Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Nu finns programmet för Vårrundan Kinnekulle 7-8 maj 2016

Publicerad:

Första helgen i maj är det fest i Kinnekullebygden! Då visar vi upp det mesta och det bästa av vad trakten har att erbjuda.

Konstnärer och konsthantverkare öppnar sina ateljéer. Det bjuds på guidningar, naturvandringar, aktiviteter, musik och skådespel.

Vårrundan som ett modernt uttryck för denna tradition blev också omgående en succé, och är nu en etablerad folkfest. Upptäck skaparlusten, kreativiteten och engagemanget du också!

Möt naturen och alla våra utställare när våren står för dörren på Kinnekulle! Långväga gäster, hemvändare och alla som bor i trakten - varmt välkomna!

Konsert

Missa inte årets vårrundekonsert med Sveriges bästa folkrockband West of Eden i Hangelösa kyrka. Lördag 7 maj klockan 19.00.

Vårrundan Kinnekulle 7-8 maj 2016

Programbladet finns att hämta på Medborgarkontoret i Götene, turistbyrån i Lidköping, info points på Kinnekulle och hos vårrundeaktörerna.

Ladda hem Vårrundan Kinnekulles program för 7-8 maj 2016 Pdf, 13.3 MB, öppnas i nytt fönster.

Blädderbart programblad för Vårrundan Kinnekulle 7-8 maj 2016 (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arrangör

Vårrundan Kinnekulle arrangeras av Mötesplats Kinnekulle (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!