Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Kultursystem Kinnekulle -med kulturen som drivkraft

Samverkan är bästa sättet att utveckla en plats. Kultursystem Kinnekulle är ett projektet där aktörer inom kulturella och kreativa näringar ömsesidigt stärker varandra i samarbete med övrigt näringsliv på platsen.

Poolvatten.

Målet är att utveckla vårt närområde till en blomstrande plats att bo, leva och driva företag där kultur och kreativitet har en naturlig närvaro. Genom att hitta långsiktiga samverkansformer mellan kreativa näringar och övrigt näringsliv eller organisationer som är till nytta för alla parter kan vi komma en bra bit på väg.

Var med och utveckla!

Som en del i projektet Kultursystem Kinnekulle blir det under våren en serie av diskussioner, workshops och utbildningstillfällen i en serie webinarier med syfte att utveckla Läckö-Kinnekullebygden.

Webinarierna, med start den 24 mars sker i olika former. Det kommer att bli en häftig upplevelse där vi får hjälp av kreativa We are Laja att känna glädje att utveckla Kinnekulle tillsammans. Mötet är en Kickoff med fortsättning för den som vill forsätta att delta under våren.

Det är nu i vår som vi satsar stort på att ta ett steg framåt - Missa inte chansen att vara med - läs mer och anmäl dig via länken!

Här kan du anmäla dig. Pdf, 1.2 MB.

De tre aktörerna Mötesplats Kinnekulle, PS Agenturer i Lidköping och Leaderprojektet Kreativa Aktörer i Skaraborg samverkar i seminarieserien.

Mötesplats Kinnekulle står som projektägare för utvecklingsprojektet ”Kultursystem Kinnkulle”. Götene kommun deltar aktivt i projektet. Projektet startade med en förstudie 2020 då det bland annat hölls ett stormöte för alla intresserade. Västra Götalandsregionen har sedan beviljat en fortsättning på projektet som avlutas under hösten 2021.

Kontaktperson: Eva Maria Friberg, Mötesplats Kinnekulle 070-6252705 evamaria@nnresor.se

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!