Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Konserten med Ale Möller och Göteborg Wind Orchestra ställs in

Konserten med Ale Möller och Göteborg Wind Orchestra ställs in på grund av att ingen ny lokal har hittats. Förhoppningen är att konserten ges i höst istället.

Krisledningsgruppen i Götene kommun har beslutat att ställa in alla kommunala evenemang i Centrumhuset till och med sista april. Detta på grund av coronaviruset och att vårdcentralen ligger i Centrumhuset.

Målsättningen har varit att hitta en ny lokal för den populära konserten med Ale Möller och Göteborg Wind Orchestra. Det har tyvärr inte lyckats så konserten ställs nu istället in. Målet är att den ska komma tillbaka i höst istället.

De som har köpt biljetter online via Nortic kommer att få återbetalning insatt på sitt konto automatiskt. De som köpt biljetter i Medborgarkontoret är välkommen dit för återbetalning.

Nyttan med bin med Johann Lang är även inställt då Centrumhuset är stängt för evenemang.

Vid frågor kontakta

Jytte Rixman-Svantesson, sektorschef kultur och fritid
Telefon: 0511-38 60 61
E-post: jytte.rixman-svantesson@gotene.se

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!